Reacties van lezers op de vorige drukken van het boek

`Het is een bruikbaar en helder boek'

`Ik ben blij dat er eindelijk een dergelijk boek in de handel is'

`Ik vind het boek overzichtelijk, laagdrempelig en zeer leesbaar'

`Ik heb actuele kennis altijd nodig'

`Mijn patiŽnten en ik zullen er veel baat bij hebben'

`Fantastisch dat u dit boek op de markt brengt'

`Het leest makkelijk en is in goed begrijpbare taal geschreven'

`Het afbouwschema vind ik erg handig'

`In het boek staat het allemaal heel handzaam naast elkaar, precies zoals ik het hebben wil'

`Ik ervaar het boek als een zeer correct en bruikbaar naslagwerk'
Antidepressiva
Bestellen

Reacties van lezers
introductiepagina
`Als gebruiker van antidepressiva kan er van alles gebeuren waar je vragen over hebt, waarop huisartsen niet altijd antwoord hebben (of meestal niet eigenlijk). Het is moeilijk om in zo'n situatie goede keuzes te maken. Met dit boek heb ik dat beter kunnen doen.

Het boek is een steun bij het begrijpen van de werking/bijwerkingen van deze middelenen geeft antwoord op vragen die je hebt (of die ik in elk geval heb).

Op internet is het moeilijk het kaf van het koren te scheiden en er zijn  heel veel paniekverhalenwaar je niets aan hebt. Bovendien kost het heel veel tijd om alle middelen te vinden en al die verschillende verhalen naast elkaar te leggen. Bovendien straalt het direct iets betrouwbaars uit; ik kreeg onmiddellijk het vertrouwen dat dit goede informatie is.

Ik hoop dat veel mensen er iets aan hebben en het zou verplichte kost moeten zijn voor degenen die deze middelen voorschrijven!

Wij vinden het een zeer duidelijk boek met antwoord op veel vragen over antidepressiva, en bovendien in begrijpelijke taal geschreven. Wij denken dat voor cliŽnten uw boek een waardevolle aanvulling kan zijn omdat het de cliŽnten zelf inzicht geeft in wat ze eigenlijk slikken en waarvoor...'